01/01/2021

Εργοεξέδρες – Πλατφόρμες εργασίας

 

Εργοεξέδρες

 

Εργοεξέδρες ηλεκτρικές και πετρελαιοκίνητες προς ενοικίαση από την εταιρεία “Γερανοί Σαμπράκος“.


Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης εντάξαμε στο δυναμικό μας 35 υπερσύγχρονες εργοεξέδρες προηγμένης τεχνολογίας. Πρόκειται για εργοεξέδρες ηλεκτρικού και πετρελαιοκίνητου τύπου, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να καλύψουμε ακόμα και τις πιο απαιτητικές εργασίες.


Η σταθερότητα και η μεγάλη ανυψωτική ικανότητα καθιστούν τον εξοπλισμό μας ιδανικό για την αποπεράτωση εργασιών που απαιτούν κάθετη προσέγγιση.


Διαθέτουμε πλατφόρμες διαφόρων διαστάσεων από 6 έως και 14 μέτρα για κάθε είδους εργασία εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

 

Ηλεκτρικές εργοεξέδρες

Οι ηλεκτρικές εργοεξέδρες είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές και απολύτως κατάλληλες για εργασίες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Δημιουργούν ελάχιστη όχληση και δίνουν τη δυνατότητα αποπεράτωσης εργασιών σε κλειστούς χώρους. Θεωρούνται ιδανικές για σημεία όπου απαιτείται ιδιαίτερα μικρή στάθμη θορύβου και μηδενική εκπομπή καυσαερίων.
Η ισχυρή ανυψωτική ικανότητά τους τις κατατάσσει ως έναν από τους πλέον πολύτιμους συνεργάτες όσον αφορά εργασίες σε μέρη όπως εμπορικά κέντρα, αεροδρόμια, νοσοκομεία και οπουδήποτε αλλού δεν μπορεί να γίνει χρήση μηχανημάτων με κινητήρες εσωτερικής καύσης.

 

Πετρελαιοκίνητες εργοεξέδρες

Από τον υπερσύγχρονο στόλο μας δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι προηγμένης τεχνολογίας πετρελαιοκίνητες εργοεξέδρες.
Η απόλυτη σταθερότητα, η εξαιρετικά υψηλή ικανότητα ανύψωσης, η δυνατότητα λειτουργίας σε εδάφη που δεν είναι επίπεδα αλλά έχουν κλίση και η δυνατότητα κίνησης ακόμα και σε μη ομαλό έδαφος, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που καθιστούν τις εργοεξέδρες με πετρελαιοκινητήρα τους απόλυτους συνεργάτες όσον αφορά μεγάλα και απαιτητικά έργα σε οποιοδήποτε σημείο και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.


Χρήσεις

Οι εργοεξέδρες μας έχουν χρησιμοποιηθεί για την αποπεράτωση ιδιαίτερα απαιτητικών εργασιών, υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, στις οποίες ο εξοπλισμός μας ανταπεξήλθε με απόλυτη επιτυχία.

Μερικά από τα έργα στα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί είναι σε κεντρικά και περιφερειακά αεροδρόμια, εργοστασιακές μονάδες, κεντρικές αποθήκες, δημόσια κτήρια, εμπορικά κέντρα, ξενοδοχειακές μονάδες και νοσοκομεία.


Τα μηχανήματα μας είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών και διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά καταλληλόλητας. Σας προσφέρουμε τη δυνατότητα ασφαλούς ανύψωσης με απόλυτη ασφάλεια και σεβασμό στους ανθρώπους και στο περιβάλλον.


Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες του εξοπλισμού μας και για λεπτομέρειες σχετικά με την ενοικίαση και τη χρήση του, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 6946 821214 στο 6944 835417 ή στο samprakosgeranoi@gmail.com